Wespenbestrijders Nederland

In Nederland zijn er ongediertebestrijders en wespenbestrijders die u op korte termijn vaak kunnen helpen bij het verwijderen van uw wespennest. De wespenbestrijder zal dan langs komen en hij/zij kan de situatie inschatten. Wanneer het probleem niet te lastig ligt kan het nest vaak direct verwijderd worden. Het kan ook zijn dat het een ingewikkelder probleem is waar andere maatregelen en/of materialen voor nodig zijn, bijvoorbeeld een hoogwerker.

De wespenbestrijder zal op vakkundige wijze bestrijdingsmiddel gebruiken. Door dit middel zullen de wespen doodgaan. In principe is dan het meeste gevaar geweken. Indien mogelijk zal de wespenbestrijder het nest verwijderen. Wanneer het wespennest op een gemakkelijke plek is gemaakt en in een beginstadium is kan dit eventueel een optie zijn. Wanneer het wespennest op een lastigere plek zit, bijvoorbeeld onder dakpannen of in de spouwmuren, dan zal het wespennest behandeld worden met een bestrijdingsmiddel. De wespenbestrijder weet in de meeste gevallen wel raad met een wespennest.

Een wespenbestrijder heeft voldoende kennis en middelen om preventieve maatregelen te treffen. Het kan voorkomen dat er vaker wespennesten worden gebouwd bij uw woning. Mocht er hetzelfde seizoen op dezelfde plaats nog een nest worden gebouwd dan zal de bestrijder deze in de meeste gevallen zonder extra kosten verwijderen. Vraag dit na aan de wespenbestrijder. Een professionele wespenbestrijder inschakelen is eigenlijk altijd de beste oplossing.

Wilt u snel en effectief van uw wespenprobleem af?

Op wespenbestrijding.nl vindt u een wespenbestrijder bij u in de buurt.

Heeft u vragen of suggesties over deze website, neemt u dan contact met ons op.

Last van wespen?

Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en vind een wespenbestrijder bij u in de buurt.