Wespenbestrijding Heusden Gemeente Heusden

Telefoon:
Ongedierte Bestrijding & Preventie

In 2005 heeft Giel Brekelmans de stap genomen om een eigen bedrijf te beginnen in de ongediertebestrijding. De eerste jaren binnen een samenwerkingsverband en nu sinds enige tijd met volle tevredenheid onder de eigen naam OB&P.

Onze naam Ongedierte Bestrijding & Preventie maakt duidelijk vanuit welke gedachten wij werken: voorkomen is beter dan genezen. Wij beschikken daarom over specialisten op het gebied van diverse soorten wering.

OB&P is er voor de consument en bedrijf.

OB&P biedt diensten aan voor consumenten, kleine en grote organisaties. We staan direct paraat bij de verwijdering van wespennesten en voeren grote langdurige projecten uit. Zo werken wij al jaren samen met een landelijke supermarktketen, waarbij wij nieuwe en bestaande panden periodiek inspecteren om ervoor te zorgen dat ongedierte (o.a. muizen) geen kans maakt. Dit doen wij door het winkelpand heel nauwkeurig te inspecteren en waarnodig weering aan te brengen. Ook voeren wij regelmatig opdrachten uit voor het weren van o.a. vogels voor zowel bedrijven als particulieren.

Kwaliteit gewaarborgd.

De bestrijdingstechnici van OB&P beschikken niet alleen over alle wettelijk vereiste diploma's en een EVM certificering, maar daarnaast ook over bijna alle specialistische opleidingen. Van 'Integrated pest management' tot 'gasmeetdeskundige'. Ook hebben ze VCA-diploma voor leidinggevende.

Op zoek naar een wespenbestrijder in Heusden Gemeente Heusden? Wij zijn ervaren op het gebied van wespen bestrijden bij een wespenplaag of een ander wespenprobleem. Wespenbestrijding.nl, de expert bij elk probleem met wespen! Bel nu, uw wespenbestrijder in Heusden Gemeente Heusden staat voor u klaar!

Last van wespen?

Vul hieronder uw postcode of plaatsnaam in en vind een wespenbestrijder bij u in de buurt.